Heeft jouw duikcomputer een nieuwe batterij nodig, wij doen de batterijwissel voor je

Is de batterij van jouw duikcomputer leeg of functioneert jouw duikcomputer niet meer zoals het hoort. Kom dan langs bij ons duikcentrum / service centrum.

Van alle merken duikcomputers : Suunto, Mares, Cressi, Uwatec, Scubapro etc. vervangen wij de batterij met “lek” garantie. Dit wil zeggen dat jij gegarandeerd kunt gaan duiken met een perfect werkende duikcomputer.

De prijs van en batterijwissel voor jouw duikcomputer varieert van € 39,50  – € 59,50

De prijs is niet de batterij welke je betaald maar het werk wat wij er  aan hebben i.c.m. de garantie welke wij ju als klant geven.

Als jij een lekkage hebt in jouw duikcomputer vanwege onze batterijwissel is dat "garantie"

Mocht blijken dat jouw duikcomputer schade heeft opgelopen, of niet meer functioneert vanwege de batterijwissel welke wij gedaan hebben, dan valt dit onder garantie. Uiteraard geven wij alle batterijen welke wij plaatsen een herkenningsteken mee zodat wij er altijd van overtuigd zijn dat het onz batterijwissel is geweest welke het probleem veroorzaakt heeft.

de doorlooptijd voor de batterijwissel duikcomputer is normaal gesproken 1-2 dagen. ( m.u.v. de Suunto modellen D6, D9, Stinger ) Zorg er wel altijd voor dat je dus op tijd jouw duikcomputer langsbrengt

Bel ons nu
Route