Als SSI Diamond Instructor Training Center zij wij als geen ander is staat jouw professionele duikopleiding te verzorgen.

Wil jij een SSI diveprofessional worden zoals Divemaster dan ben je bij ons aan het juiste adres, Onze duikschool beschikt over een tweetal Instructor Trainers en een Instructor Certifiër. Dit garandeert jou van de kwalitatief best denkbare professionele duikopleiding.

Divemaster worden bij de grootste duikschool van de Benelux - € 749,00

Je hebt het gevonden, je wilt je leven niet verdoen achter een bureau naar je wilt de wijde wereld in om en te gaan duiken en om nieuwe en ervaren duikers te gaan begeleiden. Wellicht wil je daarna door naar de duikopleiding assistent duikinstructeur of zelfs zelfstandig duikinstructeur.

Als SSI diveprofessional gaat er een wereld voor jou open !

Middels de vacaturebank van SSI ben ook jij verzekerd van snel werk vinden op de meest mooie locaties ter wereld.

Jouw leven gaat er vanaf nu anders uitzien, maar wat moet je nu doen om SSI divemaster te worden en aan welke voorwaardes dien je te voldoen om in deze duikcursus te mogen instromen.

  1. Je bent 18 jaar of ouder.
  2. Je hebt een gezondheidsverklaring voor het duiken welke niet ouder is dan 1 jaar.
  3. Je bent in het bezit van de brevetten : Stress & Rescue, React Right inclusief zuurstof toedienen ( niet ouder dan 2 jaar, diepduiken, navigeren, bootduiken, nitrox, navigatie en nachtduiken.
  4. Je bent in het bezit van een eigen total diving system op instructeurs niveau.
  5. Bij instap van de divemaster duikcursus heb je minimaal 40 duiken gelogd met een totale duur van 25 uur. Bij brevettering dien je minimaal 60 duiken gelogd te hebben.

Waar bestaat de divemaster duikcursus uit en wat kun je dadelijk doen met jouw divemaster brevet.

De training SSI divemaster bestaat uit feitelijk twee onderdelen :

  1. De cursus Science of Diving waarin je de kennis van het duiken niet alleen tot je moet nemen maar dit ook moet uit kunnen leggen op een manier die iedereen snapt ( je wordt immers diveprofessional ) Daarboven op moet je met deze kennis eventuele problemen met duiken kunnen verklaren en er een passende oplossing bij kunnen zoeken. na de thuis voorbereiding bestaat deze duikcursus uit minimaal 5 theoriesessies met een afsluitend 100 vragen examen.
  2. De diveguide duikopleiding waarin we je leren te gidsen en assisteren. Zowel in zwembad als buitenwater is een assisstent van wezenlijk belang. Je gaat de SSI filosofie leren van zowel de didactische kant als de zakelijke kant. Kortom een onwijs gave en leuke cursus. Deze duikopleiding wordt afgesloten met een schriftelijk examen van 50 vragen.

Na afronding van de duikopleidingen Diveguide en Science of Diving, ben jij een SSI Divemaster

Bel ons nu
Route