Duiken in Nederland is veel leuker dan je in eerste instantie zou vermoeden.

Duiken in zeeland met duikschool den haag

Vaak horen wij van onze cursisten : Hoe leuk kan duiken in Nederland nu zijn, het is altijd koud en donker.

Wel dat is niet altijd waar, duiken in Nederland is echt leuk.

Ons duikseizoen ( voor duiken in een natpak ) loopt wat ons betreft van mei t/m oktober. Juist in deze periode met lekker zonnig Hollands weer is duiken in Nederland echt fantastisch. Juist bij ons in Nederland komen alle duikers van België en Duitsland om juist hier te kunnen duiken.

Het duiken in bijvoorbeeld Zeeland is razend populair en je hoeft dan ook niet raar op te kijken als er op zondag ochtend vroeg tientallen andere duikers staan te trappelen om gelijk met jou te gaan duiken.

Ons duikteam bestaande uit actieve duikers en diveleaders gaat iedere week wel ergens duiken. Ook worden er met regelmaat leuke duidagen georganiseerd i.c.m. een duikopleiding.

Wij zijn geen duikclub, iedereen met een duikbrevet kan met ons "meeduiken"

Zoals gezegd, wij vragen geen contributie. Dus ook jij ( als je maar een duikbrevet hebt ) mag met ons meeduiken. Het enigen dat wij van jou verlangen is :

  • Als je duikmaterialen moet huren, je dit dan bij ons doet.
  • Je respect hebt voor onze regels voor “safe diving” 
  • je bij aanschaf van duikmaterialen ons ook een faire kans geeft de juiste offerte uit te brengen. ( uiteraard tegen een zelfde prijs als jou gezien hebt )

Wanneer en waar gaan jullie duiken binnenkort ?

Voor ieder seizoen zetten we de geplande duikactiviteiten, duikopleidingen en workshops op onze agenda. Door op de online agenda te klikken, kun jij ook zien waar we gaan duiken binnekort en kun je zelfs jouw plekje reserveren.

Bel ons nu
Route