Je wilt toch ook alles kunnen zien als je aan het duiken bent.

Veel mensen hebben last van het feit dat ze niet goed kunnen zijn en zijn verziend, bijziend of leesblind. Een duikbril of duikmasker met optiche glazen ( glazen op sterkte ) biedt dan uitkomst.

Wij leveren jouw duikbril met glazen op iedere gewenste sterkte.

Naast het feit dat wij een enorme range duikbrillen en duikmaskers op voorraad hebben, hebben we 1 vaste duikbril welke we met standaard min glazen, plus glazen of leeslenzen kunnen voorzien.

Dit is de duikbril TUSA M212 – CEOS, wellicht het beste duikmasker ter wereld. Deze duikbril heeft alles qua fitting, kwaliteit, pasvorm, design en draagcomfort wat een duikmasker nodig heeft. De Freedom fit siliconen skirt is wellicht de beste siliconen welke ooit in duikmaskers gebruikt is. Naast het comfort heeft deze duikbril de zogenaamde easy buckles, het unieke TUSA sluitsysteem. De TUSA M212 CEOS is een grote rees kleuren verkrijgbaar met een transparante siliconen skirt en een zwarte siliconen skirt.

De prijs van dit TUSA duikmasker bedraagt € 76,95, en de prijs per glas ( range -8,0 t/m + 6.0 en op- en aflopend met 0.5 dipotrie alsmede lenzen met een leesgedeelte tot +4.0 ) bedraagt € 44,50 per stuk.

Je kunt jouw duikbril met optische glazen ook hier direct online bestellen.

Uiteraard is het wel leuk een bijpassende snorkel te hebben

De TUSA Hyperdry Elite II is een zogenaamde dry snorkel ( er komt dus nooit water in je mond ). Voorzien van de gepatenteerde TUSA snelsluiting en de flexibele snorkelpijp is dit een onmisbare aanvulling op jouw duikbril met optische glazen. Uiteraad in dezelfde kleurstelling als jouw duikmasker.Voor € 37,95 sturen we de snorkel mee naar jouw huisadres.

Wij rekenen geen verzendkosten bij het afsturen van jouw duikmasker en snorkel

Bel ons nu
Route