Duikintro zwembad en buitenwater – € 129,50

try scuba diving den haag

Ga je op vakantie en heb je daar de mogelijkheid om te gaan duiken, dan kun je bij ons eerst ervaren of duiken echt iets voor jou is.

Reserveren en zelf je lestijden bepalen doe je door op de plaat hierboven te klikken.

Je krijgt nu de kans om onder professionele begeleiding en op een ontspannen en veilige manier kennis te maken met het duiken en de duiksport. Voordat je het zwembad ingaat, krijg je eerst een presentatie in het theorielokaal. Hier maak je kennis met de basistheorie van de duiksport en maken we je vertrouwd met de duikuitrusting. We blijven niet te lang boven water, want je wilt natuurlijk zo snel mogelijk gaan duiken. In het water gaan we stap voor stap een aantal oefeningen doen. Aan het eind van deze in totaal twee uur durende belevenis ben je in staat om geheel op eigen kracht in het zwembad ‘rond te duiken’. Vergeet niet te lachen, want je duikintroductie is natuurlijk niet compleet zonder persoonlijke onderwaterfilm.

Deze complete duikintroductie of Try Scuba Diving in het zwembad en buitenwater verzorgen wij op woensdagen en vrijdagen van 19.00 – 21.15 uur alsmede zondagen. en kost € 129,00 per persoon. Reserveren kun je middels de button bovenaan deze pagina.

Nadat je in het zwembad de eerste duikervaring hebt mee gemaakt ga je mee naar de Vinkeveense Plassen voor een “echte” duik.

Onder begeleiding van een instructeur ga je tot maximaal 10 meter diepte het onderwaterleven in Nederland verkennen. Hoe gaaf is dit wel niet.

De prijs van deze Try Scuba Diving, dus zwembad en buitenwater bedraagt € 129,50 p.p. en is inclusief gebruik duikmaterialen en toegang tot de lesmaterialen van de duikcursus.

Deze Try Scuba Diving duikopleiding kun je mee laten tellen voor de eerste lessen van jouw “echte” duikopleiding. Wel zo gaaf dus.

Woon jij in de omgeving van Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Rotterdam, het Westland, Alphen aan den Rijn, Waddinxveen, Bleiswijk, Nootdorp, Leiden of Zoeterwoude dan is onze duikschool en ook duikcentrum voor jou heel dichtbij !