Iedere duiker heeft een eigen goed passend duikpak nodig.

Een goed duikpak is essentieel om comfortabel te kunnen duiken. Een duikpak is gemaakt van neopreen en moet strak om je lichaam zitten om je warm te houden. Er komt een beetje water tussen je lichaam en het pak te zitten. Daarom heet het ook wel een natpak of wetsuit. Bij een semidroogpak heb je seals op de armen en benen. Je wordt nog wel nat maar (nieuw) koud water komt er minder makkelijk in.

De serie “natte”  duikpakken kunnen we onderverdelen in de onderstaande soorten

7mm duikpakken
Geschikt voor mediterraans en koud water. Met een dubbelpak kan je ook in het naseizoen en in de winter in Nederland duiken. Dit duikpak is geschikt voor water temperaturen van 12 – 22 graden water,

5mm duikpakken
Geschikt voor duiken in Egypte in de winter, in de Middellandse Zee en in Nederland in de zomer. Een echte koukleum gebruikt zo’n pak ook in tropisch water. Dit duikpak is geschikt voor water temperaturen van 22 – 27 graden.

3mm duikpakken
Voor duiken in warm water zoals in tropische gebieden en in het zwembad. Lange pakken geven extra warmte en bescherming tegen zonnebrand en scherpe dingen. Shorties zijn lekker makkelijk aan te trekken. Een shorty gebruik je bij water temperarturen van 27 graden en warmer.

Rashguards
Dunne beschermingslagen van zonwerend materiaal of 0,5mm neopreen. Voor duiken en snorkelen in tropisch water of voor extra warmte te gebruiken onder je duikpak..

Onze duikwinkel heeft alle diktes duikpakken ruim op voorraad voor kind, dame en heer.

Onze duikwinkel beschikt over een ruim assortiment duikpakken voor kind, dame en heer. Alle maten duikpakken van de merken Mares en Seacsub hebben wij in huis. Wij hebben bewust voor deze merken gekozen vanwege de perfecte prijs/kwaliteit verhouding.

Duiken in koud water vereist een droogpak, ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Een droogpak of “Drysuit” vereist extra training en extra aandacht bij het inmeten of aanpassen. Immers is een droogpak een behoorlijke investering en mag je verwachten nog jarenlang plezier te hebben van jouw droogpak.

Droogpakken dienen wij altijd te bestellen, daardoor kunnen wij je wel altijd de best denkbare prijs offreren.

Wij verkopen de trilaminaat droogpakken van Scubaforce welke ook altijd MTM ( made to measure ) geleverd kunnen worden. De prijsrange varieert vanb € 1299,00 – € 1799,00

Voor wat betreft de neopreen droogpakken hebben wij de SEAC Warmdry in de aanbieding voor je. Een schitterend 4mm neopreen droogpak voor nog geen € 700,00

Bel ons nu
Route