Jij wilt ook leren duiken en je duikbrevet behalen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Leer duiken in den Haag Zuid Holland

Je wilt leren duiken, om je duikbrevet te kunnen behalen zul je 3 modules moeten beheersen :

  • Module 1:  Je zult moeten beschikken over de kennis van het duiken. Dit leer je thuis via de online studie en de instructeur verfijnt deze reeds opgedane kennis tijdens de lesuren van je duikopleiding. Je kennis wordt getoetst middels een schriftelijk meerkeuze examen waarbij je minimaal 80% dient te scoren.
  • Module 2: De vaardigheden zul je moeten beheersen welke bij de duikopleiding horen. In het geval van de Open Water Diver duikopleiding zijn dit de volgende vaardigheden: het aansluiten van de duikset, het te water gaan, ademautomaat klaren, ademautomaat terugvinden, masker klaren, gecontroleerd afdalen, gecontroleerd opstijgen, lucht delen, luchtdelende opstijging, noodopstijgingen en een aantal safetyskills. Dit leren wij je aan in ons eigen inpandige zwembad waarbij wij niet kijken naar het aantal lesuren, maar naar de vorderingen van jou, de cursist. Reken op globaal 6 zwembaduren.
  • Module 3: Je zult 4 duiken in het open water (buitenwater) moeten doen. Tijdens deze duiken wordt je geëvalueerd door de duikinstructeur op basis van hetgeen je hoort te weten en te kunnen. Deze duiken moeten dieper zijn dan 7.5 meter en langer duren dan 25 minuten per duik. Bij voorkeur gaan wij met onze nieuwe duikers duiken in de Vinkeveense Plassen, daar heb je vrijwel altijd goed zicht en heb je grote kans op het zien van grote snoeken en baarzen.

Bepaal samen met ons welk tijdsplan het beste bij jou past. Wij starten iedere dag met een nieuwe duikcursus.

  • Meld jezelf aan via onze duikwinkel of via de button op deze pagina.
  • Je ontvangt via ons de online lesmaterialen zodat je direct met jouw duikopleiding kunt beginnen,
  • Wij nemen contact met je op om gelijk de eerste waterles af te spreken. Tijdens deze les vullen we ook een trainingrecord in.
  • We maken samen je lesschema en bespreken de tijdslijn hiervan. Je bepaalt zelf de tijdstippen en lesdagen van de diverse lessen. Dit zijn minimaal 5 zwembadlessen, we gaan echter net zo lang door totdat jij alles beheerst wat je moet beheersen.
  • Aan het eind van het lestraject moet je het examen doen, dit zijn 50 meerkeuzevragen waarvan je er 40 goed dient te hebben.
  • Nadat alles met goed gevolg is afgelegd gaan we de buitenwater sessies afspreken. Je moet minimaal 4 duiken maken welke langer geduurd hebben dan 20 minuten met een diepte van minimaal 7.5 meter. We doen deze duiken op zondagen ikn Vinkeveen gedurende de periode mei t/m oktober en de wintermaanden in TODI Belgie ( je betaalt wel zelf de entree aldaar )

De Open water diver duikopleiding waarbij jij je wereldwijd erkende duikbrevet behaald kost € 550,00p.p.

Wij hanteren een open en eerlijk prijs beleid, dus geen verborgen kosten. Extra benodigde lessen ( indien noodzakelijk ) zijn inbegrepen in de prijs net als : lesmaterialen, een digitaal brevet, gebruik duikmaterialen, koffie, thee, water en gezelligheid

Bel ons nu
Route