Je duikbrevet behalen

open water diver referral

Ga leren duiken en haal je referral duikbrevet van PADI, SSI of RAID voor € 309,00 p.p.

Klik op het plaatje om alles te weten te komen over onze Open Water Diver referral duikopleiding en om deze direct te kunnen boeken. Bepaal zelf wanneer je de duikintroductie wilt doen.

open water diver duikbrevet

Ga leren duiken en haal je open water diver duikbrevet van PADI, SSI of RAID voor € 575,00 p.p.

Klik op het plaatje om alles te weten te komen over onze Open Water Diver duikopleiding en om deze direct te kunnen boeken. Bepaal zelf wanneer je de duikintroductie wilt doen.

Ga ook je duikbrevet halen, het Open Water Diver brevet bij duikschool den Haag.

Onze duikschool is gevestigd in Rijswijk, den Haag, Zuid Holland, Dagelijks verzorgen wij de open water diver duikopleiding van PADI, RAID en SSI. Wil jij de duikcursus open water diver compleet in Nederland volgen en wil jij zelf bepalen op welke dagen en tijden jij de lessen van de Open water Diver duikopleiding kunt volgen kom dan langs bij ons duikcentrum. Ben jij woonachtig of werkzaam in Delft, het Westland, Rotterdam, Schiedam, Zoetermeer, Alphen, Waddinxveen, Wassenaar, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Hillegom, Lisse, Katwijk, Noordwijk, Valkenburg, Nieuw Vennep of waar dan ook in Nederland, volg jouw duikopleidingen dan bij onze duikschool. Parkeren voor de deur is mogelijke en nog gratis ook.