duikschool den haag en l;eren duiken in zuid holland

Je wilt leren duiken en je duikbrevet behalen maar je hebt weinig tijd.

Je gaat binnenkort op vakantie en je hebt eigenlijk altijd al wel willen duiken maar het ontbrak je aan tijd. Wel dan hebben wij de oplossing voor je : Je volgt gewoon een referral duikopleiding.

Wat moet je allemaal doen om te leren duiken en je wereldwijd erkende duikbrevet te behalen ?

Je zult de onderstaande drie modules moeten afwerken en beheersen:

  • Module 1:  Je zult moeten beschikken over de kennis van het duiken. Dit leer je thuis via de online studie en de instructeur verfijnt deze reeds opgedane kennis tijdens de lesuren van je duikopleiding. Je kennis wordt getoetst middels een schriftelijk meerkeuze examen waarbij je minimaal 80% dient te scoren.
  • Module 2: De vaardigheden zul je moeten beheersen welke bij de duikopleiding horen. In het geval van de Open Water Diver duikopleiding zijn dit de volgende vaardigheden: het aansluiten van de duikset, het te water gaan, ademautomaat klaren, ademautomaat terugvinden, masker klaren, gecontroleerd afdalen, gecontroleerd opstijgen, lucht delen, luchtdelende opstijging, noodopstijgingen en een aantal safetyskills. Dit leren wij je aan in ons eigen inpandige zwembad waarbij wij niet kijken naar het aantal lesuren, maar naar de vorderingen van jou, de cursist. Reken op globaal 6 zwembaduren.
  • Module 3: Je zult 4 duiken in het open water (buitenwater) moeten doen. Tijdens deze duiken wordt je geëvalueerd door de duikinstructeur op basis van hetgeen je hoort te weten en te kunnen. Deze duiken moeten dieper zijn dan 7.5 meter en langer duren dan 25 minuten per duik. Bij voorkeur gaan wij met onze nieuwe duikers duiken in de Vinkeveense Plassen, daar heb je vrijwel altijd goed zicht en heb je grote kans op het zien van grote snoeken en baarzen.

Bij de Open water diver referral duikopleiding doe je enkel module 1 en 2

Zoals gezegd doe je module 1 en 2 bij ons in het duikcentrum en in het Nederlands. je mag zelf bepalen hoe snel je jouw duikopleiding wilt doen. Je kunt de lessen volgen op woensdagen en vrijdagen van 18.30 – 21.15 uur. Je hebt dan minimaal 5 avonden nodig.

Je kunt ook in 1 weekend alle lessen volgen, kijk in onze agenda voor de beschikbare data. Jouw referral duikcursus ziet er dan als volgt uit : vrijdagavond van 18.30 – 21.15 zwembadles, zaterdag van 12.00 – 18.00 theorieles en materiaalkennis, zaterdagavond van 19.00 – 21.00 zwembadles en zondagavond van 19.00 – 21.00 uur zwembadles.

De prijs de referral duikopleiding bedraagt € 309,00

Zzzoals bij al onze duikcursussen en duikopleidingen houden wij niet van verborgen kosten. De prijs van deze referral duikcursus bedraagt € 309,00 p.p. en is inclusief : lesmaterialen, brevetteringskosten, gebruik duikmaterialen, koffie, thee, water en gezelligheid.

Boek nog vandaag jouw referral duikopleiding.

Bel ons nu
Route