Duikschool met alle SSI, PADI en IDD duikopleidingen

Wij specialiseren ons in het geven van recreationele snorkellessen en duikcursussen en introduceren je graag in onze favoriete habitat, de onderwaterwereld. Of je nou voor een eerste duikervaring komt, je een duikbrevet wil halen, of al een duiker bent die zijn duikvaardigheden wil verbeteren of gewoon op zoek is naar een groep leuke, jonge mensen om mee te duiken.

Wij geven les via het SSI systeem, maar ook als je al een PADI Open Water brevet, een CMAS 1-ster, NAUI of IDD duikbrevet hebt, ben je van harte welkom.

Natuurlijk kun je bij onze winkel ook terecht voor alles wat je nodig hebt om te gaan duiken of voor het onderhoud van je duikuitrusting. Wij zijn dealer van XDEEP, MARES, TUSA en SEAC. Van deze merken voeren wij de gehele lijn, maar ook producten van andere merken zoals Aqualung, Scubapro, Bare en Apeks zijn via ons verkrijgbaar.

Snorkel introductie: In de snorkel cursus maak je laagdrempeling kennis met de onderwaterwereld. Je leert onder andere het juiste adempatroon om te snorkelen, hoe je water uit je snorkel blaast, hoe je een hoekduik maakt en hoe je met vinnen efficient door het water beweegt. Dit alles natuurlijk onder professionele begeleiding van 1 van onze snorkelinstructeurs. Super leuk als opstapje naar een duikintroductie of gewoon als gezellig (familie)uitje!

Duik introductie: In het Try Scuba programma, ook wel bekend als de duikintroductie in het zwembad, is voor de meesten van ons de eerste keer dat je onder water kunt ademen. Wij willen graag dat jouw eerste keer onder water een fantastische ervaring is. Je maakt kennis met de speciale uitrusting die wij gebruiken om te duiken, leert de basisvaardigheden, adempatronen en neem je samen met 1 van onze professionele instructeurs jouw eerste vinslagen. 

Open Water Diver: Met dit brevet kun je overal in Nederland en het buitenland samen met een buddy of een gids tot maximaal 18 meter gaan duiken. Je duikbrevet is levenslang geldig en overal in de wereld wacht er een prachtige en diverse onderwaterwereld op je.

Bij Scublue Dive Center ben je aan het goede adres!

Onze duikschool is gevestigd in Rijswijk, den Haag, Zuid Holland, Dagelijks verzorgen wij alle duikopleidingen van PADI en SSI. Wil jij een duikcursus of duikopleiding volgen en wil jij zelf bepalen op welke dagen en tijden jij de lessen van welke duikopleiding  dan ook kunt volgen kom dan langs bij ons duikcentrum. Ben jij woonachtig of werkzaam in Delft, het Westland, Rotterdam, Schiedam, Zoetermeer, Alphen, Waddinxveen, Wassenaar, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Hillegom, Lisse, Katwijk, Noordwijk, Valkenburg, Nieuw Vennep of waar dan ook in Nederland, volg jouw duikopleidingen dan bij onze duikschool. Parkeren voor de deur is mogelijk en nog gratis ook.