Maak kennis met duiken

duikintroductie, try scuba, zwembad in zuid holland

Duikintroductie in het zwembad. Voor € 59,50 per persoon kun je ervaren hoe leuk duiken is.

Klik op het plaatje om alles te weten te komen over onze Try Scuba of duikintroductie en om deze direct te kunnen boeken. Bepaal zelf wanneer je de duikintroductie wilt doen.

try scuba diving, discover scuba diving zwembad

Try Scuba Diving, discover scuba diving in zwembad en buitenwater. Voor € 129,00 per persoon ervaar jij hoe leuk duiken is en start jij ook met jouw duikopleiding.

Klik op het plaatje om alles te weten te komen over onze Try Scuba Diving / Discover Scuba diving of duikintroductie in zwembad en buitenwater en om deze direct te kunnen boeken. Bepaal zelf wanneer je de duikintroductie wilt doen.

Onze duikschool is gevestigd in Rijswijk, den Haag, Zuid Holland, Dagelijks verzorgen wij de duikintroductie, try scuba, discover scuba diving van PADI en SSI. Wil jij deze duikcursus of duikopleiding volgen en wil jij zelf bepalen op welke dagen en tijden jij de lessen van de duikintroducties kunt volgen kom dan langs bij ons duikcentrum. Ben jij woonachtig of werkzaam in Delft, het Westland, Rotterdam, Schiedam, Zoetermeer, Alphen, Waddinxveen, Wassenaar, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Hillegom, Lisse, Katwijk, Noordwijk, Valkenburg, Nieuw Vennep of waar dan ook in Nederland, volg jouw duikopleidingen dan bij onze duikschool. Parkeren voor de deur is mogelijke en nog gratis ook.