Leer duiken in den Haag Zuid Holland

Heb je al een tijdje niet gedoken of zijn jouw duikvaardigheden niet meer up too date, volg dan een Scuba Skills update ofwel een Scuba Refresh

Het is verstandig om jouw duikvaardigheden op peil te houden, dit zorgt er immer voor dat ook jij een veiligere duikerbent welke ook aan zijn buddy’s denkt,

Wat gaan we doen tijdens jouw scuba skills update ?

Voorafgaand ontvang je van ons de SSI scuba skills update lesmaterialen, ook als je PADI opgeleid bent kun je deze lesmaterialen gebruiken. We duiken immers allen onder dezelfde ISO norm.

Op woensdag- of vrijdagavond zorg je ervoor dat je om 18.30 in ons duikcentrum in Rijswijk bent. We beginnen namelijk daar met een stukje theorie en materiaalkenniks. Uiteraard doen we dan ook gelijk de zwembad briefing.

Rond 19.15 gaan we naar het zwembad welke slechts 5 minuten verwijderd is van onze duikschool. Het adres van het zwembad is verzorgingshuis Steenvoorde aan de Generaal Spoorlaan 62 te Rijswijk.

Na het aansluiten van jouw duikuitrusting gaan we te water. De volgende skills worden geoefend en herhaald : Masker klaren en automaat terugvinden ( uiteraard in neutrale duikhouding ) , gecontroleerd opstijgen en afdalen, lucht delen, noodopstijgingen en uiteraard het trimmen.

Na afloop van je refresher course moet jij weer een fijn ( duik ) gevoel hebben

Het is onze bedoeling dat jij na jouw refresh of update weer met een fijn gevoel naar huis gaat en gaat genieten van het duiken

De scuba update / refresher course is € 89,50 p.p.

Wij houden van oipen en eerlijke communicatie. Wij bieden enkel en alleen all in prijzen aan. Deze scuba refresh course is inclusief :

KLesmaterialen, digitale brevettering, gebruik duikmaterialen in het zwembad, koffie, thee, water en uiteraard gezelligheid. Boek vandaag nog jouw update.

Bel ons nu
Route