Met een SSI specialty krijg je meer kennis en ervaring en zul je een betere duiker worden.

duikschool den haag en l;eren duiken in zuid holland

Leer je drijfvermogen perfect te regelen met de SSI Perfect Buoyancy specialty

Het beheersen van je drijfvermogen zorgt voor meer comfort, meer veiligheid en vooral meer bescherming van het rif. Leer in onze specialty Perfect Buoyancy de ultieme manier van duiken. Ook de backwards kick wordt geoefend.

 • nadat je jezelf voorbereid hebt met het digitale lesmateriaal kom je bij ons voor de eerste praktijkles in het zwembad
 • we gaan je nu echt leren perfect te trimmen en te zweven
 • deze specialty heeft drie zwembadsessies ( vrij te bepalen op woensdagen en vrijdagen van 18.30 – 21.00 uur )

De cursusprijs in all inclusive d.w.z. incl. lesmateriaal en een digitaal brevet ( plastic brevet tegen € 12,90 meerprijs ).

RESERVEER HIER >>>>>

De SSI diepduiken, Deep Diving specialty

Wil je dieper ? Wil je verder onderwater ? Wil jij je kennis en veiligheid vergroten onderwater ? Dan is de cursus Deep duiken echt wat voor jou.

Tijdens deze cursus gaan wij je leren hoe jij voorbereider te water kunt gaan, daarnaast gaan we je kennis over o.a. zuurstofvergiftiging, stickstof narcose, je duik materialen en decompressie theorie uitbreiden.

Na het behalen van je Deep Dive brevet ben jij in staat jou duik samen met een buddy van gelijkwaardig niveau te duiken naar een diepte van 40meter!

De cursus ziet er als volgt uit:

 • Nadat je jezelf voorbereid hebt middels het lesmateriaal kom je bij ons voor een theoriesessie en een praktijkles in het zwembad.
 • In de theoriesessie laten we je kennis maken met het duikplannen en toetsen we je kennis van het diepduiken. Het plannen van jouw duik kun je jezelf het beste aanleren met je eigen duikcomputer.
 • In de zwembadles gaan we de trim oefenen ( i.v.m. je veiligheidsstop ) en leren we je hoe een SMB op te laten en deze op de juiste manier te gebruiken. Een SMB is een surface marker buoy.
 • In NEMO 33 in Brussel maken we twee duiken naar 34 meter diepte.

De cursusprijs in all inclusive d.w.z. incl. lesmateriaal en een digital brevet (plastic brevet tegen € 12,90 meerprijs).

Ook de toegang tot NEMO33 in Brussel is inbegrepen.

De theorie kun je volgen tijdens onze openingsuren. Zwembadlessen op woensdagen en vrijdagen van 18.30 – 21.00 uur.

RESERVEER HIER >>>>>

Navigeren oftewel de Navigatie specialty van SSI

Wil jij ook leren feilloos terug te keren naar de boot, weten hoe je de kant terug kan vinden of leren hoe je kan komen bij die ene specifieke duiklocatie onderwater? Doe dan mee aan de cursus SSI navigation. 

Deze SSI specialty bestaat uit:

 • digitale lesmaterialen zodat je jezelf goed kunt voorbereiden
 • theorieles waarbij we echt gaan oefenen met het kompas
 • 2x een buitenduik

Je mag zelf de lestijden bepalen van deze cursus, houd er wel rekening mee dat je of zelf over duikmaterialen voor het buitenwater beschikt of dat je deze bij ons kunt huren (je krijgt als klant van ons een flinke korting op de huur van je duikmateriaal).

RESERVEER HIER >>>>>

SSI specialty nachtduiken.

s’Nachts heb je een totaal verschillend onderwaterleven dan overdag. Leer omgaan met je buddy als het donker is en leer hoe je diverse duiklampen kunt en moet gebruiken.

 • 1 theoriesessie nadat je jezelf al thuis hebt voorbereid met de lesmaterialen.
 • 1 duik in de nacht en 1 duik in water met slecht zicht.

De duikcursus heet immers niet voor niets Night and Limited visibility.

RESERVEER HIER >>>>>

Diver Stress en Rescue duikopleiding 

Deze duikopleiding zorgt ervoor dat je niet alleen een betere duiker wordt, maar dat je ook op een meer verantwoorde manier met jezelf en je buddy weet om te gaan. In deze uitermate leuke en interessante duikopleiding mag je van ons het volgende verwachten:

 • online lesmaterialen, uitermate eenvoudig jezelf voorbereiden met het SSI digitale lesmateriaal wat vol staat met filmpjes en gesproken tekst
 • 3 theorielessen waarin het voorkomen van stress en het voorkomen van een duikongeval prioriteit hebben. Uiteraard wordt de theorie afgesloten met een schriftelijk examen
 • een 3-tal (of indien nodig meer) zwembadlessen waarbij techniek en vaardigheid centraal staat
 • 3 duiken in het buitenwater waarin we niet alleen nogmaals de vaardigheden herhalen, maar we ook diverse scenario’s voor je klaar hebbe liggen welke jij dient op te lossen.

De prijs van de stress en rescue opleiding is € 329,- en inclusief: lesmaterialen, zwembadlessen en indien nodig extra, en een drietal buitenduiken evenals een digitaal brevet. Tegen € 12,90 meerprijs kun je ook een plastic brevet krijgen. De huur van je duikmaterialen voor je buitenduiken is niet inbegrepen (je krijgt als klant van ons een flinke korting op de huurprijs).

Ook voor de Diver Stress en Rescue cursus mag je zelf je lestijden bepalen (uiteraard wel in overleg met ons).

RESERVEER HIER >>>>>

SSI specialty Equipment Techniques

Je gaat het belang van goed onderhouden duikmaterialen inien na het volgen van deze duikcursus. Let op je wordt geen monteur maar het na deze duikopleiding wel voldoende kennsi om problemen met je duikmaterialen op te lossen.

Dee duikcursus wordt gedaan in ons theorielokaal en duurt globaal 2 uur. Uiteraard nadat je jezelf voorbereid hebt met de SSI lesmaterialen.

RESERVEER HIER >>>>>

SSI specialty droogpakduiken.

Het hele jaar door kunnen duiken of gaan duiken op plaatsen met extreem koud water, hievoor hebben we de specialty droogpak duiken.

 • De theorie van het droogpak bereid je voor met de verkregen SSI lesmaterialen.
 • In de zwembadles welke we op woensdagen en vrijdagen kunnen verzorgen van 18.30 – 21.00 uur leer jeh het droogpak op de juiste manier te gebruiken.
 • In de twee buitenwater duiken gaan we kijken of jij duiken in het droogpak beheerst.

RESERVEER HIER >>>>>

SSI specialty React Right

Leer hoe te handelen bij ongevallen. Niet alleen duikongevallen komen aan de beurt maar ook de huis, tuin en keuken ongelukken.

Na het afronden van deze EHBO duikopleiding kun jij altijd hulp bieden.

Wil jij Rescue diver worden dan is deze duikcursus verplichte kost.

Na voorbereiding middels de SSI lesmaterialen hebben wij globaal 3 uur nodig om alle kennis te evalueren en te bespreken.

RESERVEER HIER >>>>>

Al onze specialty's en duikopleidingen kun je plannen en uitvoeren zoals het jou goed uitkomt.

Gedurende onze openingsuren : woensdag van 12.00 – 19.00, donderdag van 12.00 – 21.00, vrijdag van 12.00 – 19.00 en zaterdag van 10.00 – 17.00 kun je de theorielessen plannen.

Op woensdagen van 18.30 – 21.00 en vrijdagen van 18.30 – 21.00 uur doen we de bijbehorende zwembadlessen, jij kunt zelf bepalen welke data je reserveert

Bel ons nu
Route